Ihanaa pakkaspäivää sinulle. Meillä täällä vain -24 astetta mutta menoa se ei haittaa. Ollaan assistentin kanssa aamutoimet touhuiltu ulkona ja minulla tänään yhdistetty kotitoimisto- ja vapaapäivä -ihan täydellistä. Olenkin kotona viihtyvää sorttia ja sinällään korona-aikakaan ei ole tähän vaikuttanut muuta kuin, että vahvemmin haluaa omasta kodistaan luoda paikan jossa viihtyy. Miun top-3 suosikit ovat:

1. Tyynyt. Pitää olla paljon tyynyjä joka huoneessa ja erilaisilla kuoseilla sekä materiaaleilla. Nämä ovat myös assistentin ehdottomat suosikit 🙂

2. Torkkupeitot, mielellään täyttä villaa koska ne ovat super lämpimiä.

3. Kynttilät ja kukat, mikäänhän ei luo tunnelmaa niinkuin kynttilät ja kauniit kukkakimput/asetelmat. Suosittelenkin vahvasti Kajaanissa Kukkakeskus ja Sotkamossa Ahkeraliisa kukkakauppoja. Näistä saa niin kauniit ja mahtavat kukat, että meinaa itku aina tulla.

Jos apua kaipailet sinun Top-3 asioissa niin mielellään autellaan sinua meidän myymälässä Kajaanissa, oikeesti!

Pakkasterkuin, Satu