Täällä blogipuolella mie kertoilen kuulumisia kaupalta ja kotootta sillai kevyellä ja joskus humoristisella otteellla joten pipon nyörejä ei kannata hirmu tiukalla pitää lukiessasi näitä tuotoksia, tästä lähdetään. Pentik-tuotteiden maailmassa olen pyörähdellyt vuodesta 2007 saakka ja viimeisimmät 4 vuotta yrittäjänä ja kauppiaana Kainuussa. Meillä on Kajaanissa lähes täyden Pentik-valikoiman myymälä. Ompelupalvelut ovat myös kauttamme saatavilla ja tietysti neuvomme sekä opastamme kaikissa sisustuksiin liittyvissä asioissa.

Moni on monesti kysynyt, että onko miulla paljon Pentikkiä kotona? Mie voin kertoo, että kyllähän sitä 14 vuodessa on ehtinyt jos jonkinmoista kertyä 🙂 Sisustajana suosin luonnonsävyjä ja -materiaaleja sekä tykkään yhdistellä vanhaa ja uutta. Fanitan todella montaa sisustustyyliä ja tälläisenä harakkana kun ei osaa päättää kaiken kauniiden ja ihanian asioiden väliltä niin meidän sisustustyyli on varmaan sekoitus vähän sieltä, pienesti tuolta ja joskus isosti jotain muuta. Tämän hetkinen mottoni on ”enemmän on enemmän” ja sisustustyynyjä tai tähtiä ei ole koskaan liikaa..

Summasummarum -sisustamisessa ei ole oikeaa eikä väärää mielipidettä, se on juuri oikea mikä sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä ja näyttää sinunlaiselta. Ilo silmälle on ilo mielelle!

Kivaa marraskuun loppua !

Satu, Oikeesti Design (Pentik, Kajaani)